De populairste eetkamer tafels

Je bent op zoek naar een nieuwe eetkamer tafel voor in de eetkamer of in de woonkamer. Of je hebt besloten om de keuken om te toveren tot een woonkeuken. En dan mag een mooie tafel natuurlijk niet ontbreken! Eetkamer tafels heb je in verschillende soorten, maten en kleuren en de keuze is enorm. Daarom kunnen wij het ons goed voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Om je op weg te helpen hebben wij de populairste eetkamer tafels voor je op een rijtje gezet.

Bombaconi eettafel is een echte blikvanger

De Bombaconi eettafel is één van de populairste tafels in het assortiment van Tomasso Tables. De tafel is voorzien van een klassieke bruine matrix poot en een eikenblad dat geolied is. Dat geeft de tafel een warme en sfeervolle uitstraling terwijl het blad ook bestendig is tegen vocht en vet. Daarnaast is de tafel ook eenvoudig te reinigen. De Bombaconi biedt ruimte aan 4 tot 6 personen en is een echte blikvanger in jouw woon- of eetkamer.

Eetkamer tafels bekijken? Kijk eens naar de Boltiere 

De Boltiere eettafel is een stijlvolle tafel en zeker niet minder functioneel. De tafel biedt genoeg ruimte om aan te zitten. Voor een gezellig samenkomen met vrienden en familie en om te genieten van een overheerlijk diner. De tafel is voorzien van een bruine metalen matrix tafelpoot en een bovenblad van mango. Dat zorgt voor een natuurlijke look. In tegenstelling tot de meeste tafels is het blad niet recht afgewerkt, maar is de rand golvend. Dat de tafel een bijzondere eyecatcher maakt.

Meer ruimte nodig? De Bollengo biedt uitkomst

Als je veel visite over de vloer krijgt en voldoende zitruimte wilt creëren, is de Bollengo eetkamer tafel één van de beste eetkamer tafels die je kunt kopen. Het is een robuuste eettafel met een groot bovenblad van teakhout en een modern zilver frame. De dubbele matrix tafelpoten zorgen voor enorm veel stabiliteit en voldoende zitruimte. Ondanks dat de tafel een moderne uitstraling heeft, past deze uitstekend in ieder interieur. Te danken aan het prachtige bovenblad.

Bogogno tafel is uniek in zijn soort

De Bogogno tafel is uniek in zijn soort. Te danken aan het bijzondere metalen frame dat onder het blad is gemonteerd. Het staat buiten kijf dat deze tafel een blikvanger is en uitstekend tot zijn recht komt in een woonkamer, eetkamer of woonkeuken. De tafel biedt ruimte aan 4 tot 6 personen en bevat een bovenblad van Beam. Vooral de grijze kleur maakt de tafel uniek in zijn soort. De Bogogno valt onder de categorie industriële tafels, maar past vrijwel in ieder interieur.

Eetkamer tafels koop je bij de specialist 

Tafels koop je natuurlijk bij dé specialist. Die tafels laat produceren met materialen van een hoogwaardige kwaliteit. Eetkamer Tafels worden ook geleverd met een tweejarige garantie. Bij Tomasso Tables vind je een groot assortiment in verschillende soorten eettafels en bijpassende eetkamerstoelen. Daarnaast bieden wij ook complete eetkamers aan! Op onze website vind je meer informatie over welke tafels wij verkopen en kun je de tafels die wij aanbieden eens rustig bekijken en bestellen. 

Dit vind je misschien ook leuk...