HO HO HO! Binnen minder dan 20 weken is het Kerstmis!

“It’s the most wonderful time of the year”, zegt men wel eens over Kerstmis. Daarom kun je niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen voor deze heugelijke dag! Begin dus maar de kerstlichtjes op te hangen en haal die kerstversiering vanonder het stof. Weet je al wat er op je kerstmenu zal staan? Zijn de enveloppen voor je kerstkaartjes al geschreven? En de cadeautjes al ingepakt? Rustig maar, stress is niet nodig! Hier lees je hoe je voor de mooiste kaartjes en meest onvergetelijke cadeautjes kan zorgen.

Originele kerstkaartjes

In deze tijden van digitalisering is een originele kerstkaart echt een mooi gebaar. Wie vindt het niet fijn dat er aan hem gedacht wordt en dat er nog moeite wordt gedaan om voor een mooie, persoonlijke kaart te zorgen? Om echt een unieke kerstkaart te kunnen verzenden, kun je zelf je kerstkaart maken. Dat is helemaal niet moeilijk. Online vind je de tofste ontwerpen die je naar jouw smaak kan aanpassen. Een kerstkaart met een grappig familiekiekje op bijvoorbeeld, of eentje met goudfolie, dat scoort altijd! Maak je dit jaar je kerstkaarten eigenhandig, dan kun je ook kiezen in welk soort envelop je ze wil versturen. Ga je voor stijlvol zwart, of voor Christmas red? Aan jou de keuze!

Geweldige kerstcadeaus!

Met Kerstmis worden we vaak overladen met cadeautjes. Daarom is het belangrijk dat jij met de tofste, meest onvergetelijke kerstcadeaus op de proppen komt! Hier kun je voor zorgen door je kerstcadeaus zelf te ontwerpen. Dit is zo eenvoudig, dat je gemakkelijk voor al je geliefden een ander gepersonaliseerd cadeau kan maken. Zo kun je bijvoorbeeld een muismat met foto ontwerpen voor je IT-minded broer, een gepersonaliseerde wijnfles voor je bourgondische papa of een uniek sierkussen voor je mama die zo van gezelligheid houdt. Voor je oma die de tafel liefst vlekvrij houdt, kun je mooie onderzetters met een foto van de kleinkinderen maken, en voor je tante die graag een feestje geeft een dienblad met een toffe tekst of foto erop. Als je graag in winterthema blijft, kun je ook een sneeuwbol laten maken met daarin een mooie foto. En een gepersonaliseerde blikken koekendoos gaat het hele jaar mee.

Hoe begin je eraan?

Zelf je kerstkaartjes en kerstcadeaus maken is ontzettend eenvoudig. Online bestaan er tal van tools waar je zelf gemakkelijk mee aan de slag kan gaan. Je kiest uit een bestaand ontwerp dat je wat personaliseert, of je begint blanco en maakt er helemaal je eigen ding van. Nadat je je betaling online hebt uitgevoerd (of eventueel via overschrijving), worden je kaartjes en cadeautjes naar je thuis verzonden. Het enige wat jij dan nog moet doen, is de enveloppen schrijven en de cadeautjes inpakken. Klaar? Feesten maar!

Dit vind je misschien ook leuk...