Weg met vervelende rooklucht

Een auto met een vervelende en altijd aanwezige rooklucht is geen pretje voor mensen die niet roken. Tijd om die geur voorgoed uit je auto te verwijderen. Wat als je dit zelf wilt doen vaak veel om handen hebt. De geur van sigaretten drinkt namelijk door de vele verschillende stoffen en materialen van de auto. Dat vraagt dus echt om een professionele aanpak.

Het aanpakken van rooklucht is overigens niet de enige hinderlijke geur. Je kunt ook denken aan de geur van honden of ander vuil dat in de auto terecht komt zijn vervelend. Ook deze krijgen wij er in een handomdraai uit!

Welke reden heb jij om je auto te laten reinigen? Wij houden ons aanbevolen en stellen een maatwerk aanpak samen die echt werkt!

Schoonmaken, reinigen en afleveren!

Een auto schoonmaken is vaak een hele klus. Je bent er lang mee bezig en uiteindelijk zal je lang niet alles schoon en heerlijk fris ruikend krijgen. Tijd voor een andere aanpak dus! Je auto laten schoonmaken door CarWash Alkmaar bijvoorbeeld. Waarbij wij ervoor zullen gaan zorgen dat alle nare luchtjes uit de auto verwijderd zullen worden en je verzekerd bent van een professionele reiniging en aflevering!

Je gaat dus veel kilometers tegemoet in een auto die schoon, opgeruimd en representatief is voor jezelf en je klanten. Klinkt heerlijk toch? Laten we daarom gelijk aan de slag gaan met het maken van een afspraak.

Ook een wasstraat aanwezig!

Natuurlijk kunnen wij niet alleen helpen bij het schoonmaken van de binnenkant. Met onze professionele autowasstraat Alkmaar nemen we ook de buitenkant van elke auto serieus. Door overal goed en grondig te reinigen, beschermen en laten stralen. Je zou bijna denken dat je een nieuwe auto mee naar huis toe neemt. En dat is precies wat wij je willen mee geven als je bij ons vertrekt.

Ben je op zoek naar een eenmalig onderhoud, periodiek onderhoud of zelfs een onderhoud van je zakelijke wagenpark? Neem gewoon eens contact met ons op.

Dit vind je misschien ook leuk...