De lievelingsstandjes van Nederlandse mensen

Nederland is een dichtbevolkt en knus land. De meerderheid van de mensen in Nederland zit op dit moment in een langdurige relatie of heeft ervaren met het hebben van een relatie. Iets wat binnen een langdurige relatie een rol speelt is het seksleven. Vrouwen en mannen kapsels stijl zijn de laatste jaren steeds vaker comfortabel met openlijk over hun seksleven praten. Er zijn onderzoeksbureaus die inventariseren wat de meest favoriete seks standjes zijn van de Nederlandse bevolking. Hier kun je meer lezen over wat er uit die onderzoeken is gekomen en misschien wel inspiratie opdoen voor jouw eigen liefdesleven.

De meest voorkomende

Er is een standje wat het allermeest naar voren wanneer mensen worden gevraagd naar de standjes die zij graag uitvoeren. Echter, dit is ook het standje wat door sommige mensen als het meest basis standje beschouwd wordt. Het standje waar het hier om gaat wordt missionaris genoemd. Voor veel mensen is dit een fijne en toegankelijke manier om de liefde te bedrijven met hun partner. Echter, er zijn ook mensen die na verloop van tijd uitgekeken raken op dit standje en graag weer wat nieuws willen proberen. Voorbeelden van dingen die ze dan proberen kun je verderop lezen.

De op-één-na favoriet

Ten tweede is er nog een ander standje wat door veel stellen ook genoemd wordt wanneer ze gevraagd worden naar hun favoriete standje. Wanneer je de naam van dit standje voor het eerst hoort, dan klinkt het je misschien een beetje raar in de oren. Er zit namelijk een dierennaam verwerkt in de naam van dit standje. Het standje waar het hier om gaat wordt doggy genoemd. Deze naam betekent letterlijk vertaald ‘hond’. Dit komt doordat de houding die in het standje wordt aangenomen enigszins aan een hond kan doen denken. Echter, van een echte hond is bij deze activiteit geen sprake.

Nog meer standjes 

Je hebt nu al een goede indruk kunnen krijgen van standjes die populair zijn onder de mensen in Nederland. Echter, er zijn nog een aantal andere standjes die regelmatig worden uitgevoerd in de slaapkamers in Nederland. Er is een standje waarbij er een cijfer voorkomt in de naam. Dit standje heet namelijk 69. Verder zijn er ook nog standjes waarbij je aan cowboys kun denken. Deze standjes heten namelijk cowgirl en als variant op dat standje is er ook reverse cowgirl. 

Hoe kies je een favoriet?

Je hebt nu heel wat termen van allerlei verschillende standjes op je afgevuurd gekregen. Je kunt je afvragen hoe jij er nu voor jezelf achter kunt komen wat jouw eigen lievelingsstandje is. Om daarachter te komen is het beste advies om maar gewoon wat uit te proberen. Door verschillende dingen te proberen zul je er namelijk ongetwijfeld vanzelf achter komen wat je fijn vindt en wat je minder fijn vindt. Daarnaast is er nog een ander voordeel van verschillende dingen uitproberen. Het zorgt er namelijk voor dat je seksleven leuk en spannend blijft. Wanneer je altijd maar hetzelfde doet loop je het risico om in een saaie sleur te belanden.

Dit vind je misschien ook leuk...