De verwachtingen van Rosanna Voorwald

Rosanna Voorwald is al enige tijd bezig met haar carrière. In 2017 deed zij met aan de realityserie Temptation Island en Temptation Island VIPS. In 2018 heeft zij in de playboy mogen staan. Daarna was zij erg actief op instagram. Enige tijd heeft zijn alleen instragram gedaan, later is zij samen met haar vriend Niels van der Zanden begonnen aan onlyfans. Zij heeft een account voor haar zelf en voor hun samen. Meer oud deelnemers van Temptation Island kun je vinden op onlyfans. Op onlyfans worden pikante filmpjes en foto’s van die persoon gedeeld, om dit te kunnen bekijken zul je een abonnement moeten afsluiten. Alles is dus tegen betaling.

De toekomst

Rosanna Voorwald is al een tijd op de achtergrond. Voorheen waren er erg veel roddels over Rosanna, maar ook zeker over Niels van der Zanden. Hun deelname Temptation Island is ook al een aantal jaar geleden en ligt niemand vers in iedereen zijn geheugen. Rosanne en Niels zijn ook op social media, niet meer zeer actief. Heb je een abonnement op hun onlyfans account, dan zul je vast regelmatig wat van hun zien en of horen. Rosanna verwachting is daarom ook niet bekend voor de toekomst. Zoals we in het verleden hebben kunnen zien kan het bij het koppel in een slag draaien.

Toekomstige ingrepen

Verder liet Rosanna Voorwald zien welke cosmetische ingegrepen zij liet doen. Dit deelde zij met haar volgers op instagram als zowel youtube. Dat is op heden ook niet meer. Voordat zij een onlyfans account had aangemaakt, heeft zij nog enkele cosmetische ingrepen laten doen. Niet alleen zij heeft dit laten en doen en gedeeld met haar volgers, maar ook haar vriend Niels heeft een cosmetische ingreep gehad en daarover gedeeld. Niels van der Zanden heeft namelijk een haartransplantatie laten uitvoeren. Dit is een onder de mannen een bekende ingreep, die vaak wordt verricht in Turkije. In Turkije is er goede kennis over cosmetische ingrepen, met een goede prijs.

Hoe gaat een haartransplantatie?

Om een haartransplantatie te laten uitvoeren, kun je het beste bij verschillende artsen langs gaan om kennis te maken. Je wilt namelijk een goed gevoel hebben bij de persoon, die de ingreep gaat verrichten. Als je zeker weet dat je de ingreep wilt gaan doen, dan zul een lange periode met een millimeter kapsel rondlopen. Er worden haarzakjes uit een gebied op je hoofd weggenomen, om kort gezegd op een andere plek geplaatst te kunnen worden. Dit wordt geplaatst op de plek waar weinig tot geen haargroei is. Het oogsten van de haarzakjes heet ook wel grafts.

Het herstel van een haartransplantatie

Het herstel van een haartransplantatie kan best langer duren en kan er een tijd heftig uit zien. Zo kun je de eerst 14 dagen geen activiteiten uitvoeren en de eerste 10 dagen, zal je niet op je hoofd mogen liggen. Je zult dus zittend moeten slapen. Na 14 dagen zullen de haarzakjes gehecht zijn en kun je de meeste activiteiten uitvoeren. Ter bescherming wordt er aangeraden om bijvoorbeeld een muts te dragen of een ander hoofddeksel. Heb je last van de pijn na de transplantatie, dan kun je gerust pijnstilling innemen, dit zou maximaal een paar dagen moeten duren.

Dit vind je misschien ook leuk...